event: Kunstbende Jamsessie in Podium Victorie op MAANDAG 29 NOVEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Kunstbende Jamsessie in Podium Victorie) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


MA.
29 NOV
KUNSTBENDE JAMSESSIE 20:30 uur Podium Victorie, Alkmaar
2021

EXTRA INFORMATIE

Jamsessie voor jongeren, georganiseerd door Kunstbende Noord-Holland en Zondeval

Tijdens deze jamsessie met Zondeval ga jij samen met andere jonge muzikanten vooral heel veel plezier maken. Alle muziektheorie gaat even overboord en je gaat terug naar de reden waarom jij ooit bent begonnen met het maken van muziek. Namelijk omdat je het leuk vindt om te doen. Plezier maken is het allerbelangrijkste bij het maken van muziek, zo leer je namelijk het meest!

De jamsessie wordt begeleid door Sebastiaan en Timo. Twee jonge muzikanten die zichzelf drums, gitaar, bas en piano hebben leren spelen zonder ook maar muzieknoten te kunnen lezen. Dit duo wil jongeren laten zien dat muziek maken vooral gaat om plezier.