concert: Bazart in TivoliVredenburg op ZATERDAG 19 MAART 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Bazart
    Grasnapolsky 2016 - Zaterdag
    © Tineke Klamer
  • Bazart
    Oscar and the Wolf - 15/1 - Effenaar
    © Dennis Jansen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Bazart in TivoliVredenburg) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZA.
19 MRT
BAZART 20:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2022
Hoofdprogramma Bazart

EXTRA INFORMATIE

Met nummers als Goud en Denk Niet Aan Morgen is Bazart de huidige koning van de Vlaamse pop. De band klinkt geraffineerd, eigentijds en gelaagd, maar komt tegelijkertijd met hooks die je op stadion niveau kunt meebrullen. Ook qua samenwerkingen blijft Bazart verrassen: voor de huidige hitsingle Onderweg werkt de band samen met de Nederlandse hiphop-ster S10.

De rode draad bij het werk van Bazart blijft prikkelen op grote schaal. Elke kennisgeving en slagzin wordt ontkracht door vraag of twijfel moment. Liedjes raken universele onderwerpen als sterfelijkheid, eenzaamheid, afscheid en liefde zonder te expliciet te worden: altijd met een frisse invalshoek die je aan het denken zet. Lichtvoetig doch melancholiek, sfeervol doch dansbaar. Telkens als je naar Bazart gaat heb je een onvergetelijke avond.

Foto's van Bazart

Foto Bazart te Dauwpop 2022 Foto Bazart te Lowlands 2016 - Zondag Foto Bazart te Bazart - 06/10 - Paard Foto Bazart te Bazart - 30/11 - Rotown Foto Bazart te Paaspop 2022 Foto Bazart te Bazart - 06/10 - Paard
 
Bekijk alle 133 foto's van Bazart

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws