concert: Manga in Tolhuistuin op DONDERDAG 24 FEBRUARI 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Manga in Tolhuistuin) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

DO.
24 FEB
MANGA Club, 20:30 uur Tolhuistuin, Amsterdam (door: Paradiso )
2022
Hoofdprogramma Manga

EXTRA INFORMATIE

De band maNga omarmt verschillende muzikale genres van rap, hiphop en elektronische muziek met een mix van traditionele Turkse en Westerse rockmuziek. In 2009 won de groep een MTV EMA award en traden datzelfde jaar op met Limp Bizkit en Queensryche op The Balkans Festival in Bulgarije. De naam ´maNga´ refereert naar de Japanse grafische tekenstijl waar ze een link mee hebben.
In 2010 maakt de groep furore tijdens hun deelname aan het Eurovisie Song Festival en eindigden op de tweede plaats. Na hun deelname aan het Eurovisie Song Festival werden ze bekend op het internationale podium en wisten ze de aandacht te trekken van internationale media zoals ‘Billboard’, ‘The Huffington Post’ en ‘MTV Europe’.
Hun recentste hitsingle "Kırıla Kırıla" (featuring VEYasin) laat weer horen en zien hoe de band zich blijft ontwikkelen in de mix van rock, funk, electronics, folklore en hiphop.