concert: Wilson & Wakeman in Grenswerk op MAANDAG 06 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Wilson & Wakeman in Grenswerk) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


MA.
06 DEC
WILSON & WAKEMAN Grote zaal, 20:00 uur Grenswerk, Venlo
2021
Hoofdprogramma Wilson & Wakeman

EXTRA INFORMATIE

Damian Wilson’s veelzijdigheid is zeldzaam in de rockwereld. Sinds hij debuteerde met de progrockband Landmarq in 1992, heeft Damian er min of meer twee parallelle carrières op nagehouden. In de (progressieve) rockmuziek is hij al jaren een constante factor; als zanger bij Threshold, Ayreon, Rick Wakeman en vele andere projecten. Daarnaast is hij actief als soloartiest.

Adam Wakeman is vooral bekend als toetsenist van Ozzy Osbourne en Black Sabbath, maar ook als zoon van Yes-toetsenist Rick Wakeman. Daarnaast bracht hij 4 solo albums uit. Deze klassiek geschoolde pianist, laat zich niet beperken tot genres of muziekstijlen. Wakemans muziek gaat van klassiek tot rock en verder. Naast zijn bands Black Sabbath en Ozzy tourde hij ook intensief Travis, Annie Lennox, Will Young, Slash, 10CC en vele anderen.