concert: TOOSST a GoGo (staconcert) Volume 4 in Cultuurhuis De Klinker op DONDERDAG 30 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (TOOSST a GoGo (staconcert) Volume 4 in Cultuurhuis De Klinker) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
30 DEC
TOOSST A GOGO (STACONCERT) VOLUME 4 20:00 uur Cultuurhuis De Klinker, Winschoten
2021
Toegang 15,00

EXTRA INFORMATIE

Het is een traditie zo aan het eind van het jaar. Voor de vierde keer speelt TOOSST een selectie van de mooiste nummers uit de popgeschiedenis. Het muzikale feest der herkenning belooft net als de voorgaande edities een groot feest te worden. Naast de muziek van de band worden anekdotes verteld voorzien van prachtig beeldmateriaal. De Klinker bouwt het podium van de grote zaal om naar een sfeervolle concertzaal met een podium, een bar en een dansvloer, want stilzitten is geen optie!