concert: NeighbUrs in TivoliVredenburg op DONDERDAG 23 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (NeighbUrs in TivoliVredenburg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
23 DEC
NEIGHBURS Club Nine, 20:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2021
Toegang € 12,50

EXTRA INFORMATIE

Do it yourself! NeighbUrs is de Buurman en Buurman van de Nederhop, samen bouwen zij aan hun muziek, van a tot z. Van de beats tot aan de rijms, alles komt uit eigen huis. Orka (Okke Pieters) en Kiddy (Skeyenno Talany) ontmoetten elkaar zes jaar geleden op De Dansopleiding in Utrecht. De connectie werd gemaakt tijdens het eerste gesprek over muziek. De liefde voor en kijk op muziek bleek hetzelfde te zijn. Muziek werd bij beiden met de paplepel ingegoten en zo was het alleen maar normaal dat zij samen deze weg insloegen. Na twee jaar hakken en zagen, plakken en lijmen, zetten zij hun eerste stap in de game met hun EP Proloog, die je tijdens deze avond live zult horen.