concert: Bush in Trix op DONDERDAG 02 JUNI 2022

  • Bush
    Bush - 16/11 - 013
    © Marcel Poelstra
  • Bush
    Appelpop 2012
DO.
02 JUN
BUSH Trix Zaal, 20:00 uur Trix, Antwerpen
2022
Hoofdprogramma Bush

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Bush is één van de meest succesvolle Engelse rockbands uit de populaire alternative rockperiode van de 90’s. Hun debuutalbum Sixteen Stone bereikte 6x platinum in de US en opvolger Razorblade Suitcase bekleedde zelfs een tijd lang de eerste plek in de Amerikaanse albumcharts. Frontman Gavin Rossdale kan terugblikken op een uiterst succesvolle carrière aan beide kanten van de oceaan. Meer dan 20 miljoen verkochte platen staan op zijn conto, zowel met zijn band Bush als solo. Hits 'Glycerine' en 'Machinehead' behoren tot het collectief geheugen van vele nineties kids.

Na een lange pauze keerde Bush terug naar het voortoneel in 2011. Sindsdien brachten ze drie nieuwe albums uit en in 2017 stonden ze nog op het podium van een uitverkochte Trix.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Trix in Antwerpen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Bush in Trix plaatsvindt.

Foto's van Bush

Foto Bush te Bush - 7/7 - Effenaar Foto Bush te Pinkpop Classic 2012 Foto Bush te Appelpop 2012 Foto Bush te Bush - 16/11 - 013 Foto Bush te Pukkelpop 2012 Foto Bush te Pinkpop Classic 2012
 
Bekijk alle 58 foto's van Bush

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws