concert: Adam Green in Trix op VRIJDAG 27 MEI 2022

  • Adam Green
    Metropolis 2010
    © Marcel Poelstra
  • Adam Green
    Metropolis 2010
    © Marcel Poelstra
VR.
27 MEI
ADAM GREEN Club, 20:00 uur Trix, Antwerpen
2022
Hoofdprogramma Adam Green

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 27 mei 2022.
Dat is 693 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Het talent van New Yorker Adam Green is onbegrensd. Van songwriter tot filmmaker, visueel kunstenaar of poëet, he can do it all! Met zijn indierockband The Moldy Peaches wist hij in de jaren '90 zelfs een Grammy te scoren met het nummer ‘Anyone Else But you’. Anti-folk van rustieke melodieën in samenspel met een warme, dromerige stem waar je van wegsmelt, dat is de steevaste Adam Green-formule. De laid back sound van Adam Green doet ons denken aan artiesten als Element of Crime, Ben Kweller en Get Well Soon.

Turner Cody komt uit Boston maar zijn carrière begon in de legendarische en vage 'Anti-Folk'-scène van New York aan de zijde van figuren als Jeffrey Lewis, Adam Green en Kymia Dawson (toen nog Moldy Peaches) in de jaren negentig. Inmiddels is hij aan zijn zeventiende album (!). Met aan zijn zijde Brusseleir Nicolas Michaux en diens band Soldiers Of Love, maakte hij dit jaar 'Friends And High Places'.

Cody omschrijft zichzelf desondanks nog steeds het liefst als een songschrijver in de Amerikaanse traditie.

Foto's van Adam Green, Turner Cody & The Soldiers Of Love

Foto Adam Green te Metropolis 2010 Foto Adam Green te Metropolis 2010 Foto Adam Green te Metropolis 2010 Foto Adam Green te Metropolis 2010 Foto Adam Green te Metropolis 2010
 
Bekijk alle 5 foto's van Adam Green

Gerelateerd nieuws