concert: Igorrr in Trix op ZONDAG 17 APRIL 2022

  • Igorrr
    Baroeg Open Air 2015
  • Otto Von Schirach
    State-X New Forms 2012
    © Gertjan van der Loo
ZO.
17 APR
IGORRR Club, 20:00 uur Trix, Antwerpen
2022
Hoofdprogramma Igorrr

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 17 april 2022.
Dat is 31 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Achter het moniker Igorrr schuilt de Franse muzikant Gautier Serre. Al zo'n 15 jaar mixt hij onder meer black metal, jazz, klassiek, breakcore, klezmer en nintendocore. En geloof het of niet, maar hij komt ermee weg.
Hij verzamelde doorheen de jaren enkele indrukwekkende artiesten rond zich, waaronder Mayhem-gitarist Teloch en klassiek zangeres Laure Le Prunenec. In 2017 scoorde Igorrr - dat intussen uitgroeide tot een heuse band - een hit in de metalscene met het album 'Savage Sinusoid'.

Otto von Schirach werd geboren in Miami met Cubaanse én Duitse roots, wat misschien wel een voorbode was van de muzikale mengelmoes die hij later zou maken. Want naast breakcore en IDM speelt Otto ook enorm graag met - hou je vast - Miami bass. Google dus gerust nog eens het heerlijke Mantronix en 2 Live Crew voor een oprisser. Ook zijn liveshows zijn enorm theatraal en ongezien in de elektronische scene.

Drumcorps is het project van de Amerikaan Aaron Spectre. Zijn muziek verkent thema's als menselijkheid, technologie en sociologie. Hij won in 2007 een Austria Prix Ars Electronica voor zijn debuutalbum, waarop hardcore punk en electro door de mangel gehaald werden.

Foto's van Igorrr, Drumcorps, Otto Von Schirach

Foto Igorrr te FortaRock 2018 Zaterdag Foto Igorrr te FortaRock 2018 Zaterdag Foto Igorrr te Baroeg Open Air 2015 Foto Igorrr te Baroeg Open Air 2015 Foto Igorrr te FortaRock 2018 Zaterdag Foto Igorrr te Baroeg Open Air 2015
 
Bekijk alle 10 foto's van Igorrr
Bekijk alle 3 foto's van Drumcorps
Bekijk alle 5 foto's van Otto Von Schirach

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals