concert: Allie X in Trix op DONDERDAG 24 MAART 2022

DO.
24 MRT
ALLIE X Club, 20:00 uur Trix, Antwerpen
2022
Hoofdprogramma Allie X

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 24 maart 2022.
Dat is 773 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Met meer dan een kwart miljard streams wereldwijd heeft Allie X en haar bijbehorende gothic-popstijl zo stilaan een cultstatus verworven.

Ze is een meestercurator en creative director van werkelijk elk aspect in haar carrière, van het selecteren van fotografen, regisseurs, mode- en glamourteams tot het bewerken van haar eigen video's.

Met de touwtjes van haar eigen carrière strak in de hand vertrok ze mee op tournee met Dua Lipa, Charli XCX en MARINA, dook ze de studio in met Mitski en Troye Sivan en verrast ze met ijzersterke pop die het midden houdt tussen CHVRCHES, Sky Ferreira en Poppy.

Ook naast het podium trok haar aanpak veel aandacht. Zo geraakte ze in contact met enkele van 's werelds grootste ontwerpers waaronder Iris Van Herpen, Margiela, Olivier Theyskens en Lanvin. Allie blijft een uitgesproken bondgenoot voor de LGBTQ+-gemeenschap, sponsort en leidt liefdadigheidsevenementen, speelt op Prides over de hele wereld en gebruikt haar platform regelmatig om onrecht te bestrijden en LGBTQ+-jongeren te versterken.