concert: Doormouse / Limewax in Doornroosje op WOENSDAG 08 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Doormouse / Limewax in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
08 DEC
DOORMOUSE / LIMEWAX 22:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Doormouse Limewax
Toegang 13

EXTRA INFORMATIE

Deze avond krijg je een energieke drum & bass double bill voorgeschoteld. Namelijk Limewax & Doormouse van het label PRSPCT recordings. Limewax is momenteel een van de hardst inslaande artiesten in de drum & bass scene. Limewax begon als tiener met produceren kort nadat hij vanuit Oekraïne naar Nederland verhuisde. Limewax laat zich inspireren door de hardere klanken van hardstep en darkstep. Daarnaast heeft hij samengewerkt met legendarische artiesten als The Panacea, Current Value en Dylan.
Doormouse wordt ook wel de Godfather van de American Breakcore genoemd. Verwacht van Doormouse een theatrale show met humor die loopt van gabber tot electro. Inmiddels heeft Doormouse al een rijke variatie aan albums en singles uitgebracht op labels als Planet Mu, Hymen Records en Cock Rock Disco. Een charismatische en onvergetelijke artiest die je niet wilt missen.

Foto's van Doormouse, Limewax

Foto Doormouse te ZXZW festival 2008 Foto Doormouse te ZXZW festival 2008
 
Bekijk alle 2 foto's van Doormouse