concert: Fuzz in Trix op DINSDAG 01 MAART 2022

DI.
01 MRT
FUZZ Trix Zaal, 20:00 uur Trix, Antwerpen
2022
Hoofdprogramma Fuzz

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op dinsdag 01 maart 2022.
Dat is 758 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Fuzz bestaat uit Ty Segall (drum/vocals), Charlie Moothart (gitaar/vocals) en Chad Ubovich (bas). Het leven van de Californianen staat bol van de heavy rock. Al sinds hun studententijd brengt het trio al riffend en jammend hun tijd door.

De band werd opgericht in 2011 als een samenwerking tussen Segall en Moothart, maar pas in de afgelopen jaren had het duo genoeg tijd om Fuzz van de zijlijn te trekken en de studio in te duiken. Sindsdien releasten ze 'This Time I Got a Reason' (Trouble In Mind) en 'Sleigh Ride' (In The Red).

Er hangt absoluut geen lichtvoetige sfeer tijdens een concert van Fuzz. Hun nummers gaan over een continu paranoïde gevoel en een vretende mentale gezondheid.

De jaren daarna bleven de leden druk in de weer met andere projecten — Ty uiteraard met z'n solowerk — en toen ze weer samen kwamen vervoegde ook Chad Ubovich (uit Meatbodies) hen. Samen nam het trio hun album 'III' op bij Steve Albini, wiens legendarische skills ervoor zorgde dat Fuzz een nagenoeg identieke, authentieke livesound op plaat wist over te brengen. Het resultaat is hun hevigste, meest Black Sabbath-klinkende plaat tot nu toe.

Gerelateerd nieuws