concert: Serious Boaters in Doornroosje op WOENSDAG 29 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Serious Boaters in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
29 DEC
SERIOUS BOATERS Rode Zaal, 23:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Serious Boaters
Toegang 14

EXTRA INFORMATIE

Serious Boaters is een gevoel, een lifestyle, het leven zoals het hoort te zijn. Zwijmel weg bij yacht rock, energieke soft rock en easy 80’s, ten gehore gebracht door een gepassioneerd dj-collectief van gelijkgestemden.

Vanavond gaan de mannen met verstand van (motor)boten en andere ziel zalvende middelen (AI)XXL. Laat uw inner drenkeling redden. Een collectie aan yacht rock van de bovenste plank wordt erbij gehaald met alle hens aan dek. Platen voor de gevoelige snaar, roze gekleurde hemels, lange ritten in gele cabrio’s en zwoele karaoke-visuals, gemaakt door witte mannen van middelbare leeftijd die op Donny Benét lijken. We hebben het over Spandau Ballet, Bruce Hornsby, Hall & Oates. De warm-up is in kundige handen van de meest Baeleric Boater Mario Marini en verspreid over de nacht zijn er allerlei zintuigen prikkelende andere optredens te beleven. Dit is alles wat je wil, en meer. ⚓❤️