concert: Peter Broderick in Rotown op ZATERDAG 02 APRIL 2022

  • Peter Broderick
    Cross-Linx Eindhoven 2011
    © Marco Smeets
ZA.
02 APR
PETER BRODERICK 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2022
Hoofdprogramma Peter Broderick

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 02 april 2022.
Dat is 754 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Peter Broderick in Rotown
DEZE Peter Broderick TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 02 apr
Rotown, Rotterdam
€ 15,50

EXTRA INFORMATIE

Peter Broderick is een avonturier wiens werk de grenzen van pop, singer-songwriter, neoklassiek en elektronica continu verlegd. Hij begon zijn loopbaan in indiefolkcollectief Horse Feathers met zijn even getalenteerde zus Heather Woods Broderick, speelde een tijdje in het Deense collectief Efterklang, werkte samen met artiesten als Nils Frahm en M. Ward en mocht zich ontfermen over het oeuvre van de legendarische Arthur Russell.

Op Broderick’s meest recente plaat Blackberry werkt hij voor het eerst sinds lange tijd met zijn stem. Of hij nu mooie dromerige luisterliedjes componeert of diep duikt in het grote experiment, live weet hij altijd te betoveren en te ontroeren. Met een discografie van ongekende breedte om mee te spelen is elk optreden van Peter Broderick een bijzondere nooit-meer-te-herhalen aangelegenheid.

Foto's van Peter Broderick

Foto Peter Broderick te Into The Great Wide Open 2011 Foto Peter Broderick te Cross-Linx Eindhoven 2011 Foto Peter Broderick te Cross-Linx Eindhoven 2011 Foto Peter Broderick te Le Guess Who? 2010 Foto Peter Broderick te Cross-Linx Eindhoven 2011
 
Bekijk alle 5 foto's van Peter Broderick

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest