concert: Fritz Kalkbrenner in Trix op DONDERDAG 02 DECEMBER 2021

  • Fritz Kalkbrenner
    Paaspop Schijndel 2018 - Zaterdag
    © René Obdeijn
DO.
02 DEC
FRITZ KALKBRENNER Trix Zaal, 20:00 uur Trix, Antwerpen
2021
Hoofdprogramma Fritz Kalkbrenner

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 02 december 2021.
Dat is 847 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De Berlijnse Fritz Kalkbrenner was zwaar onder de indruk van de technoscene van zijn stad in midden jaren ‘90. Fritz trad in de voetsporen van zijn broer en zette in die tijd de eerste stappen in de wereld van elektronische muziek.

Sinds 2010 produceert Fritz zijn eigen muziek dat gekenmerkt wordt door een mix van soulful en deep electronic house die samensmelt met zijn eigen zangstem. Maar in 2018 besloot Fritz met zijn vijfde studioalbum Drown zijn koers te veranderen. Hij keerde terug naar het maken van volledig instrumentale underground house. Hij herontdekt zo zijn Oost-Berlijnse roots en belandt in een paradijs van creativiteit waar hij weer met oldskool drummachines en andere soorten oldskool hardware kan werken. Deze frisse wind leidde zelfs tot een nieuw eigen label, een nieuwe crew en een nieuw album.

Foto's van Fritz Kalkbrenner

Foto Fritz Kalkbrenner te Paaspop Schijndel 2018 - Zaterdag Foto Fritz Kalkbrenner te Paaspop Schijndel 2018 - Zaterdag Foto Fritz Kalkbrenner te Paaspop Schijndel 2018 - Zaterdag Foto Fritz Kalkbrenner te Paaspop Schijndel 2018 - Zaterdag
 
Bekijk alle 4 foto's van Fritz Kalkbrenner

Gerelateerd nieuws