concert: Uada / Winterfylleth in Doornroosje op ZONDAG 27 MAART 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Uada / Winterfylleth in Doornroosje) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZO.
27 MRT
UADA / WINTERFYLLETH Paarse Zaal, 19:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2022
Hoofdprogramma Uada Winterfylleth
Toegang 22, vvk 17,50

EXTRA INFORMATIE

Met het nieuwe album 'Djinn' heeft het Amerikaanse Uada goud in handen. De plaat is bijzonder goed ontvangen bij zowel pers als publiek. De nummers bevatten fantastische melodieën verpakt in innovatieve arrangementen. Hoewel melodieuze black metal nog altijd een belangrijk muzikaal ingrediënt vormt, is er dit keer ook ruimte voor invloeden van post punk, classic rock, doom en zelfs old school heavy metal. Het geheel is hierdoor opener, dynamischer en directer. Uada verbreedt op een intrigerende manier zijn horizon.

Het Britse Winterfylleth heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Zowel qua artwork, thematiek, tekstuele achtergrond en muzikaliteit proberen ze nèt even een ander pad te bewandelen dan gebruikelijk is. Het gezelschap trekt volledig het eigen plan. Hun meest recente album 'The Reckoning Dawn' is wederom een pareltje. De band uit Manchester weet als geen ander ijskoude epische black metal te combineren met authentieke folk elementen. Winterfylleth op hun best.

Foto's van Winterfylleth

Foto Winterfylleth te Graspop Metal Meeting 2013 Foto Winterfylleth te Graspop Metal Meeting 2013 Foto Winterfylleth te Graspop Metal Meeting 2013
 
Bekijk alle 3 foto's van Winterfylleth

Gerelateerde festivals