concert: Marco Hovius Plays Pearl Jam in Hedon op DONDERDAG 09 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Marco Hovius Plays Pearl Jam in Hedon) verplaatst naar zondag 17 april 2022.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
09 DEC
MARCO HOVIUS PLAYS PEARL JAM 20:30 uur Hedon, Zwolle
2021
Hoofdprogramma Marco Hovius
Concert uitverkocht
Marco Hovius Plays Pearl Jam in Hedon is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

Pearl Jam is een Amerikaanse rockband uit Seattle, opgericht in 1990. Vijf albums van de band bereikten de eerste plaats in de Amerikaanse Billboard 200. Geschat wordt dat Pearl Jam wereldwijd meer dan 60 miljoen albums heeft verkocht. Hiermee behoort Pearl Jam tot de bestverkopende rockbands ter wereld allertijden. 

Marco Hovius (bekend van 16Down & Prodigal Sons) bracht drie albums uit met rock, speelde met eigen werk menig maal in alle grote zalen en op alle grote festivals (Lowlands, ParkPop) in Nederland en België. Incidenteel brengt hij werk van muzikale grootheden. Met werk van Radiohead speelde hij voor uitverkochte zalen (MarlBoro Flashback Tours) en in een bezeten driemansformatie speelt hij vol overgave werk van Jimi Hendrix. Hovius brengt sinds 2015 met een speciale formatie het repertoire van Pearl Jam weergaloos ten gehore.

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws