concert: Auðn + ...And Oceans in Neushoorn op VRIJDAG 23 SEPTEMBER 2022

  • Auðn
    The Great Old Ones - 11/11 - Baroeg
    © Jasper van Vugt
  • Auðn
    Eindhoven Metal Meeting 2017
VR.
23 SEP
AUÐN + ...AND OCEANS AA-Security Arena, 20:45 uur Neushoorn, Leeuwarden
2022
Hoofdprogramma ...And Oceans Auðn
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Auðn + ...And Oceans in Neushoorn
Tickets Auðn + ...And Oceans:
vr 23 sep
Neushoorn, Leeuwarden
€ 14,00

EXTRA INFORMATIE

Auðn stond al eens eerder in Neushoorn, in 2018 gaven ze samen met The Great Old Ones een show weg die we niet snel zullen vergeten. Met het nieuwe album; 'Vökudraumsins Fangi’ verkent de band nieuwe soundscapes en brengen ze hun muziek naar nieuwe hoogten, waardoor ze zich verder van vele IJslandse tijdgenoten onderscheiden. Door de nadruk te leggen op melodieën in plaats van dissonantie en hun muziek te benaderen vanuit een dramatische, klassieke black metal-hoek, levert de band met dit album opnieuw een betoverend kunstwerk.

…And Oceans werd opgericht in 1995 en bracht in de jaren negentig legendarische albums uit als ‘The Dynamic Gallery of Thoughts’, het waren de hoogtijdagen van symfonische black metal. Door de jaren heen heeft de band veel grenzen verlegd, waarna ze uiteindelijk besloten ermee te stoppen. 17 jaar later kroop het bloed waar het niet gaan kon en dus besloten de heren terug te keren voor een aantal shows.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Neushoorn in Leeuwarden. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Neushoorn in Leeuwarden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Auðn + ...And Oceans in Neushoorn plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Auðn

Foto Auðn te Eindhoven Metal Meeting 2017 Foto Auðn te The Great Old Ones - 11/11 - Baroeg Foto Auðn te Eindhoven Metal Meeting 2017 Foto Auðn te The Great Old Ones - 11/11 - Baroeg Foto Auðn te The Great Old Ones - 11/11 - Baroeg Foto Auðn te Eindhoven Metal Meeting 2017
 
Bekijk alle 8 foto's van Auðn

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals