concert: Bertolf in Merleyn op VRIJDAG 07 JANUARI 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Bertolf in Merleyn) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

VR.
07 JAN
BERTOLF 22:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2022

EXTRA INFORMATIE

Singer-songwriter Bertolf heeft al zes, door pers en publiek zeer goed ontvangen, solo-albums op zijn naam staan. Voor zijn laatste album ‘Happy In Hindsight’ heeft Bertolf grotendeels alles zelf gedaan. In zijn achtertuin schreef hij zijn nummers en nam hij ze ook op. Het resultaat is een opbeurend, zomers album over gelukkig zijn en het leven van de zonnige kant bekijken. Dat Bertolf zijn inspiratie voornamelijk haalt uit artiest van de jaren ’60 en ’70 is ook geen verrassing als je luistert naar de vlagen van nostalgie die zo nu en dan op het album voorbij zweven.
‘Happy in Hindsight’ volgt na uitermate succesvolle theatertournees met de band Her Majesty, een tournee met Kasper van Kooten en zijn beide soloprogramma’s. Tevens werkte Bertolf als sessiemuzikant vorig jaar mee aan albums van Douwe Bob en Henny Vrienten. Bertolf speelde eerder in de band van Ilse DeLange toen zijn solocarrière explodeerde in 2008 met de hitsingle Another Day.

Gerelateerd nieuws