concert: Black Bottle Riot in Doornroosje op WOENSDAG 29 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Black Bottle Riot
    Geuzenpop 2012
  • Black Bottle Riot
    Black Bottle Riot - 2/9 - IJmuiden
    © Mitch Wolters


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Black Bottle Riot in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
29 DEC
BLACK BOTTLE RIOT Rode Zaal, 20:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Black Bottle Riot
Toegang 19

EXTRA INFORMATIE

Wie kan het zich nog herinneren? Tien jaar geleden (op 11-11-11) lanceerde Black Bottle Riot hun eerste album. In een stampvol en dik uitverkocht Doornroosje vlogen de bourbon en de dikke riffs je om de oren. Het zweet droop van het plafond en we stonden als haringen in een ton!
Hoewel de band as we speak bezig is aan hun vijfde album en volop tourt, gaan ze deze verjaardag niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom zijn we zeer gelukkig te melden dat ze op woensdag 29 december weer bij ons het podium uit zijn voegen komen spelen! Wat ze allemaal van plan zijn, is nog een verrassing. Maar de mannen kennende, wordt het weer een avond voor in de boeken! Zorg dat je erbij bent en leg alvast wat paracetamolletjes klaar voor de morning after.

Foto's van Black Bottle Riot

Foto Black Bottle Riot te Geuzenpop 2012 Foto Black Bottle Riot te Black Bottle Riot - 2/9 - IJmuiden Foto Black Bottle Riot te Black Bottle Riot - 2/9 - IJmuiden Foto Black Bottle Riot te Geuzenpop 2012 Foto Black Bottle Riot te Black Bottle Riot - 2/9 - IJmuiden Foto Black Bottle Riot te Black Bottle Riot - 2/9 - IJmuiden
 
Bekijk alle 27 foto's van Black Bottle Riot

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws