concert: Golden Caves in Parkvilla op VRIJDAG 03 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Scarlet Stories
    FemME 2015
    © Jarka van der Velden
  • Scarlet Stories
    FemME 2015
    © Jarka van der Velden


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Golden Caves in Parkvilla) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
03 DEC
GOLDEN CAVES 20:30 uur Parkvilla, Alphen aan den Rijn
2021
Hoofdprogramma Golden Caves
Voorprogramma Scarlet Stories
Toegang E 15,-

EXTRA INFORMATIE

Deze avond presenteert Serious Music Alphen en dubbel-concert van de Nederlandse bands Scarlet Stories en Golden Caves. Beiden waren al eerder te zien/horen in Parkvilla theater, maar komen nu terug vanwege hun laatste, veelgeprezen albums.

Scarlet Stories schildert met hun eclectische en unieke stijl bloedrode verhalen geïnspireerd door o.a. progressieve rock, heavy metal, film soundtracks, doom en ambient.


Golden Caves geldt als een van de meest veelbelovende vertegenwoordigers van de nieuwe generatie progressieve rock. Sinds maart 2020 doet het vijftal weer van zich spreken met het nieuwe album ‘Dysergy’.

Het debuutalbum ‘Collision’ leverde de band in 2018 als enige Nederlandse vertegenwoordiger een nominatie op in de categorie ‘Limelight’ (grootste talent) van de prestigieuze Progressive Music Awards in de UK. Het vooraanstaande Engelse magazine ‘PROG’ noemde Golden Caves zelfs ‘a revelation (…) the future of prog rock’.

Foto's van Scarlet Stories

Foto Scarlet Stories te FemME 2015 Foto Scarlet Stories te FemME 2015 Foto Scarlet Stories te FemME 2015
 
Bekijk alle 3 foto's van Scarlet Stories