concert: 2000 Unplugged in C.C. Den Herd op DINSDAG 28 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (2000 Unplugged in C.C. Den Herd) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
28 DEC
2000 UNPLUGGED 20:30 uur C.C. Den Herd, Bladel
2021
Hoofdprogramma 2000 Unplugged

EXTRA INFORMATIE

Kom in de sferen van MTV Unplugged en de Top 2000 !
Deze formatie neemt u mee naar de sferen van de MTV UNPLUGGED SESSIONS en de TOP2000.
Een 4 mans formatie op gitaar , toetsen en percussie. die liedjes uit de Top2000 op (semi) akoestische wijze ten gehore brengen. 2000 UNPLUGGED brengt dé muziek die ons allen verbindt in een sfeervolle ambiance. Het is tevens ook een mooie gelegenheid om wat meer te weten te komen over Top2000 artiesten, het "verhaal achter de plaat", en over de noteringen in dé lijst der lijsten. Geniet van veelal Engelstalige liedjes , en een aantal Nederlandstalige liedjes van grote hits en meezingers.
Speciale en verrassende muzikale uitvoeringen, een Top10 Medley , en meerstemmige vocals. Een muzikale reis met nummers van o.a. Nirvana tot Ramses Shaffy, van Elvis tot De Dijk, van Danny Vera tot U2, van Prince tot R.E.M. of van The Eagles tot Bruno Mars. Laat je verrassen en geniet van de heerlijke sfeer tijdens deze avond..