concert: Sef & het El Salvador ensemble in Stadsschouwburg Nijmegen op VRIJDAG 25 FEBRUARI 2022

  • Sef
    Bevrijdingsfestival Wageningen 2013
  • Sef
    Solar Weekend 2012
    © Mitch Wolters
VR.
25 FEB
SEF & HET EL SALVADOR ENSEMBLE Theaterzaal, 20:00 uur Stadsschouwburg Nijmegen, Nijmegen (door: Doornroosje )
2022
Hoofdprogramma Sef

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 25 februari 2022.
Dat is 788 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Sef & het El Salvador ensemble in Stadsschouwburg Nijmegen
DEZE Sef & het El Salvador ensemble TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 25 feb
Stadsschouwburg Nijmegen, Nijmegen
€ 22,00

EXTRA INFORMATIE

Sef begon zijn muzikale carrière binnen de groep ‘Flinke Namen’ en ging daarna succesvol solo. Hij scoorde hits op eigen naam met o.a. 'De Leven' en 'Toch Houdt Ze Van Mij' en werd genomineerd voor een Edison en 3FM Award. Naast muzikant is Sef actief als artdirector en regisseur, en maakt hij o.a. video's en artworks voor zichzelf en voor collega muzikanten.

In maart 2020 bracht Sef zijn vierde album uit: 'El Salvador'. Een vrolijke en persoonlijke plaat vol met bossanova gitaartjes en openhartige teksten. Het album klinkt als een zomerse bries, dat her en der toch zwaarbeladen, diepgaande onderwerpen aanstipt. In december 2020 kreeg hij de sleutels van Paradiso in handen, dat op het moment leeg was door de lockdown. Voor 24 uur mocht hij alles doen wat hij wilde. Sef besloot hij om ‘El Salvador’ live te gaan spelen samen met een 10-koppig orkest. Deze unieke livesessie werd bijzonder goed ontvangen waardoor Sef besloot om dit nog eens over te doen, ditmaal met publiek.

Foto's van Sef

Foto Sef te Life I Live 2019 Foto Sef te ZOOmeravond: Sef - 20/7 - Artis Foto Sef te Bevrijdingspop Haarlem 2012 Foto Sef te Bevrijdingsfestival Wageningen 2013 Foto Sef te Solar Weekend 2012 Foto Sef te 3voor12 Song van het Jaar 2015
 
Bekijk alle 28 foto's van Sef

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws