concert: Sam Ryder in Melkweg op DINSDAG 19 APRIL 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Sam Ryder
    Eurovision In Concert - 09/04 - AFAS Live
    © Ans van Heck


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Sam Ryder in Melkweg) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

DI.
19 APR
SAM RYDER OZ, 19:30 uur Melkweg, Amsterdam
2022
Hoofdprogramma Sam Ryder
Toegang € 19,55

EXTRA INFORMATIE

De Britse zanger Sam Ryder was een van de ontdekkingen op TikTok tijdens de coronalockdown, waar hij grote indruk maakte vanuit zijn slaapkamer met covers van Adele en The Weeknd. Het leverde de zanger met zijn robuuste uiterlijk en engelachtige stem in korte tijd maar liefst 7 miljoen volgers op, een repost door SIA, een DM van Justin Bieber én een reactionvideo opgenomen door Alicia Keys die hem zingend vergezelt.
Zijn debuut-EP "The Sun's Gonna Rise" kwam eerder dit jaar uit, met prachtige songs als 'Whirlwind' en het krachtige nummer 'Tiny Riot'. Die laatste staat voor Sam symbolisch voor zijn persoonlijke overwinningen die de afgelopen tijd in gang zijn gezet.

Foto's van Sam Ryder

Foto Sam Ryder te Sam Ryder - 26/10 - Melkweg Foto Sam Ryder te Sam Ryder - 26/10 - Melkweg Foto Sam Ryder te Eurovision In Concert - 09/04 - AFAS Live Foto Sam Ryder te Eurovision In Concert - 09/04 - AFAS Live Foto Sam Ryder te Sam Ryder - 26/10 - Melkweg Foto Sam Ryder te Eurovision In Concert - 09/04 - AFAS Live
 
Bekijk alle 7 foto's van Sam Ryder

Gerelateerde festivals