concert: Lakshmi in Paradox op DONDERDAG 24 MAART 2022

  • Lakshmi
    Festival de Beschaving 2016
    © Tim van Veen
  • Lakshmi
    Festival de Beschaving 2016
    © Tim van Veen
DO.
24 MRT
LAKSHMI Zaal, 20:00 uur Paradox, Tilburg
2022
Hoofdprogramma Lakshmi
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Lakshmi in Paradox
Tickets Lakshmi:
do 24 mrt
Paradox, Tilburg
€ 21,40

EXTRA INFORMATIE

LAKSHMI’s muziek is een verrassende combinatie van fluisterzachte luisterliedjes en gruizige elektronica, aangevuld met krassende gitaren en kwetsbare strijkers. Zelf noemt de artiest, songwriter en theatermaker het Pop Noir. Als maker staat LAKSHMI bekend als degene die haar eigen wereld op een ijzersterke manier visueel weet te vertalen. Ondanks haar jonge carrière -LAKSHMI debuteerde in 2017 met haar zelf getitelde debuutalbum en in 2018 verscheen haar tweede album SIREN-heeft ze al twee theatertours op haar naam staan. Momenteel tourt ze met haar nieuwe voorstelling ‘Huidhonger’langs de theaters en poppodia. Dit jaar brak ze voor het grote publiek door met haar deelname aan het tv-programma ‘Wie is de Mol?’en bracht ze haar single EMPTY. Daarnaast richtte Lakshmi haar eigen fanplatform “Only for The Wicked” op en bracht ze het nummer “Grow with you” uit.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Paradox in Tilburg? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Lakshmi in Paradox plaatsvindt.

Foto's van Lakshmi

Foto Lakshmi te Lakshmi - 27/08 - Podium Victorie Foto Lakshmi te Bevrijdingsfestival Overijssel Foto Lakshmi te CUT / Lakshmi - 8/12 - Patronaat Foto Lakshmi te Bevrijdingsfestival Overijssel Foto Lakshmi te Roxeanne Hazes - 3/3 - Rotown Foto Lakshmi te CUT / Lakshmi - 8/12 - Patronaat
 
Bekijk alle 67 foto's van Lakshmi

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws