concert: Lakshmi in Paard op DONDERDAG 17 MAART 2022

  • Lakshmi
    Festival de Beschaving 2016
    © Tim van Veen
  • Lakshmi
    Festival de Beschaving 2016
    © Tim van Veen
DO.
17 MRT
LAKSHMI Kleine Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2022
Hoofdprogramma Lakshmi
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Lakshmi in Paard
Tickets Lakshmi:
do 17 mrt
Paard, Den Haag
€ 22,50

EXTRA INFORMATIE

LAKSHMI’s muziek is een verrassende combinatie van fluisterzachte luisterliedjes en gruizige elektronica, aangevuld met krassende gitaren en kwetsbare strijkers. Zelf noemt de artiest, songwriter en theatermaker het Pop Noir. Als maker staat LAKSHMI bekend als degene die haar eigen wereld op een ijzersterke manier visueel weet te vertalen. Ondanks haar jonge carrière -LAKSHMI debuteerde in 2017 met haar zelf getitelde debuutalbum en in 2018 verscheen haar tweede album SIREN-heeft ze al twee theatertours op haar naam staan. Momenteel tourt ze met haar nieuwe voorstelling ‘Huidhonger’langs de theaters en poppodia. Dit jaar brak ze voor het grote publiek door met haar deelname aan het tv-programma ‘Wie is de Mol?’en bracht ze haar single EMPTY. Daarnaast richtte Lakshmi haar eigen fanplatform “Only for The Wicked” op en bracht ze het nummer “Grow with you” uit.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Paard in Den Haag? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Lakshmi in Paard plaatsvindt.

Foto's van Lakshmi

Foto Lakshmi te Bevrijdingsfestival Overijssel Foto Lakshmi te Festival Aangeschoten Wild 2018 Foto Lakshmi te Lakshmi - 27/08 - Podium Victorie Foto Lakshmi te CUT / Lakshmi - 8/12 - Patronaat Foto Lakshmi te Songbird Festival 2016 - Zondag Foto Lakshmi te Festival de Beschaving 2016
 
Bekijk alle 67 foto's van Lakshmi

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe willen