concert: Echo & The Bunnymen in De Roma op ZATERDAG 19 MAART 2022

  • Echo & The Bunnymen
    Primavera Sound 2011
    © Erik Luyten
  • Echo & The Bunnymen
    Primavera Sound 2011
    © Erik Luyten
ZA.
19 MRT
ECHO & THE BUNNYMEN 20:00 uur De Roma, Antwerpen
2022
Hoofdprogramma Echo & The Bunnymen

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Vier jaar na hun onvergetelijke show in De Roma komt de legendarische Britse postpunkband Echo & the Bunnymen opnieuw naar De Roma. Het is intussen meer dan veertig jaar geleden dat oerleden Ian McCulloch en Will Sergeant voor een nieuwe sound zorgden in de new-wave-scene met hun debuutalbum Crocodiles en dat vieren ze met een daverend jubileumconcert: Celebrating 40 Years of Magical Songs.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de De Roma in Antwerpen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Echo & The Bunnymen in De Roma plaatsvindt.

Foto's van Echo & The Bunnymen

Foto Echo & The Bunnymen te Echo & The Bunnymen - 06/11 - Effenaar Foto Echo & The Bunnymen te W-festival 2019 Foto Echo & The Bunnymen te Echo & The Bunnymen - 06/11 - Effenaar Foto Echo & The Bunnymen te W-festival 2019 Foto Echo & The Bunnymen te Primavera Sound 2011 Foto Echo & The Bunnymen te Primavera Sound 2011
 
Bekijk alle 22 foto's van Echo & The Bunnymen

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws