concert: Chef'Special in Patronaat op ZATERDAG 04 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Chef'Special
    Bevrijdingsfestival Limburg 2013
    © Bianca Stommel
  • Chef'Special
    Festyland 2012
    © Marcel Poelstra


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Chef'Special in Patronaat) verplaatst naar vrijdag 13 mei 2022.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
04 DEC
CHEF'SPECIAL Grote Zaal, 20:00 uur Patronaat, Haarlem
2021
Hoofdprogramma Chef'Special

EXTRA INFORMATIE

De energieke live band Chef’Special is terug van weg geweest. De vijfkoppige formatie uit Haarlem, opgericht in 2008, maakt een aanstekelijke mix maakt van pop, reggae, rock en hiphop. Inmiddels zijn het klassiekers te noemen, de hits als ‘Try Again’, ‘Nicotine’ en ‘Amigo’. Alle grote festivals stonden al op de agenda, en ondanks een pandemiejaar achter de rug, blijft de band zich vernieuwen, opnieuw uitvinden en groeien ze door.

Foto's van Chef'Special

Foto Chef'Special te Werfpop 2014 Foto Chef'Special te Chef'Special - 14/12 - AFAS Live Foto Chef'Special te Back to Live Fieldlab festival pop Foto Chef'Special te Central Park Festival 2018 Foto Chef'Special te Bevrijdingsfestival Wageningen 2013 Foto Chef'Special te Dijkpop 2012
 
Bekijk alle 295 foto's van Chef'Special

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws