concert: Alain Clark in Paradiso op DONDERDAG 27 JANUARI 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Alain Clark
    ParkCity Live 2010
    © Joost Doensen
  • Alain Clark
    Bevrijdingsfestival Overijssel 2012


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Alain Clark in Paradiso) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

DO.
27 JAN
ALAIN CLARK Grote Zaal, 20:30 uur Paradiso, Amsterdam
2022
Hoofdprogramma Alain Clark

EXTRA INFORMATIE

Zanger, gitarist, schrijver, producer, acteur maar vooral; muzikant in hart en nieren. Met zijn doorbraakalbum Live It Out uit 2007, hits als Father & Friend, Blow Me Away en Back In My World, een Amerikaans avontuur én een deelname aan Beste Zangers in zijn achterzak is de Amsterdamse Alain Clark al jaren niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Op 27 januari speelt Alain Clark samen met zijn elfkoppige band een exclusieve show in Paradiso. De kleurrijke blazers, de stevige ritmesectie en de aanstekelijke melodieën zijn goede voorboden voor een spectaculaire liveshow zoals we die van hem als ras-entertainer gewend zijn.

Foto's van Alain Clark

Foto Alain Clark te Mavis Staples - 27/06 - Koninklijk Theater Carré Foto Alain Clark te Bevrijdingsfestival Overijssel 2012 Foto Alain Clark te Songbird 2013 - Dag 1 Foto Alain Clark te Huntenpop 2012 Foto Alain Clark te Zwarte Cross 2014 - Dag 1 Foto Alain Clark te Zwarte Cross 2014 - Dag 1
 
Bekijk alle 96 foto's van Alain Clark

Gerelateerd nieuws