concert: Randy Hansen in Neushoorn op DONDERDAG 10 NOVEMBER 2022

  • Randy Hansen
    Randy Hansen - 22/11 - 013
    © Frans LaHaye
  • Randy Hansen
    Randy Hansen - 22/11 - 013
    © Frans LaHaye
DO.
10 NOV
RANDY HANSEN AA-Security Arena, 20:45 uur Neushoorn, Leeuwarden
2022
Hoofdprogramma Randy Hansen

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor donderdag 18 november 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar donderdag 10 november 2022.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Randy Hansen in Neushoorn
Tickets Randy Hansen:
do 10 nov
Neushoorn, Leeuwarden
€ 20,00

EXTRA INFORMATIE

The man, the myth, the legend. Is hij gereïncarneerd? Want wanneer je Randy Hansen hoort spelen, bekruipt je het gevoel dat Jimi Hendrix in levende lijve op het podium staat. Uitgegroeid tot een waar cultfiguur, ziet men hem niet voor niets als levende Hendrix-experience.

Jimi Hendrix heeft met zijn spel en charisma een onmiskenbare stempel op de hedendaagse rockmuziek gedrukt. Vijftig jaar later is hij nog altijd een veelbesproken artiest. Randy Hansen laat de geest van de meester voortleven in zijn immer spectaculaire liveshows: spel, looks en sound matchen die van de legende. De rockster uit Seattle staat al ruim dertig jaar op het podium en deelde het podium met grootheden als Stevie Ray Vaughan, Steve Miller, Paul Rodgers, Herbie Hancock, en originele Jimi Hendrix Experience bandleden Noel Redding en Mitch Mitchell. Met de persoonlijkheid en muzikale skills van Randy Hansen is het een ware wederopstanding van Hendix. Deze experience wil je niet missen!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Neushoorn in Leeuwarden. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Neushoorn in Leeuwarden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Randy Hansen in Neushoorn plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Randy Hansen

Foto Randy Hansen te Randy Hansen - 22/11 - 013 Foto Randy Hansen te Randy Hansen - 22/11 - 013 Foto Randy Hansen te Randy Hansen - 22/11 - 013 Foto Randy Hansen te Randy Hansen - 22/11 - 013 Foto Randy Hansen te Randy Hansen - 22/11 - 013 Foto Randy Hansen te Nirwana Tuinfeest 2019 - Zondag
 
Bekijk alle 8 foto's van Randy Hansen

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws