concert: Ryan McMullan in Rotown op ZONDAG 05 FEBRUARI 2023 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Ryan McMullan
    Kodaline - 04/10 - TivoliVredenburg
    © Linde Dorenbos
  • Ryan McMullan
    Kodaline - 04/10 - TivoliVredenburg
    © Linde Dorenbos


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Ryan McMullan in Rotown) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZO.
05 FEB
RYAN MCMULLAN 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2023
Hoofdprogramma Ryan McMullan

EXTRA INFORMATIE

De Noord-Ierse liedjessmid Ryan McMullan geeft zijn persoonlijke draai aan Americana, country en klassieke pop, gespeeld op zowel piano als gitaar. Hij wordt door niet de minsten geprezen als the next big thing. Ed Sheeran en Gary Lightbody (Snow Patrol) hebben een pluim in McMullans hoed gestoken.

Na een memorabele show tijdens Stille Nacht twee jaar terug en een eigen show in Rotown in 2019 zet de stijgende lijn van McMullan’s loopbaan zich onverstoord voort. Hij heeft een documentaire gemaakt getiteld Ryan McMullan: Debut, dat nauw het opnameproces rondom zijn komende debuut album Redesign volgt. Ryan brengt ook een EP uit genaamd Debut Mix Tapes, met nummers die op de soundtrack van de documentaire staan maar de plaat uiteindelijk niet haalden. Genoeg dingen dus om van te genieten voordat Ryan terugkeert op de planken in Rotterdam.

Foto's van Ryan McMullan

Foto Ryan McMullan te Kodaline - 04/10 - TivoliVredenburg Foto Ryan McMullan te Festival Stille Nacht (Rotterdam) 2017 Foto Ryan McMullan te Festival Stille Nacht (Rotterdam) 2017 Foto Ryan McMullan te Kodaline - 04/10 - TivoliVredenburg Foto Ryan McMullan te Kodaline - 04/10 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 5 foto's van Ryan McMullan

Gerelateerd nieuws