concert: Lefa in Botanique op WOENSDAG 15 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Lefa in Botanique) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
15 DEC
LEFA Orangerie, 20:00 uur Botanique, Brussel
2021
Hoofdprogramma Lefa

EXTRA INFORMATIE

Lefa is terug met een nieuwe plaat 'D M N R'! Het stichtend lid van Sexion d'Assaut, de enige Franse groep die in het vorig decennium meer dan een miljoen albums verkocht, doet het ook solo goed. Zijn platen gaan platinum en onder meer Leto, PLK, Bosh, Laylow en Josman werkten de voorbije jaren met hem samen. Op 'D M N R' (staat voor "démineur") verwent de rapper ons met 12 onuitgegeven songs, waaronder collabs met Kalash Criminel, Captaine Roshi, Guy2Bezbar en Rapi Sati.