concert: Warmin'Up Concert: Shaun Martin - Big Bo - Private Time Machine XS in Schouwburg Concertzaal Tilburg op ZATERDAG 27 NOVEMBER 2021

  • Big Bo
    Paaspop Schijndel 2018 - Zaterdag
    © René Obdeijn
  • Big Bo
    Paaspop Schijndel 2018 - Zaterdag
    © René Obdeijn
ZA.
27 NOV
WARMIN'UP CONCERT: SHAUN MARTIN - BIG BO - PRIVATE TIME MACHINE XS Schouwburg, 20:00 uur Schouwburg Concertzaal Tilburg, Tilburg
2021

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 27 november 2021.
Dat is 880 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Warmin'Up Concert: Shaun Martin - Big Bo - Private Time Machine XS in Schouwburg Concertzaal Tilburg
DEZE Warmin'Up Concert: Shaun Martin - Big Bo - Private Time Machine XS TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 27 nov
Schouwburg Concertzaal Tilburg, Tilburg

EXTRA INFORMATIE

Het tweede Warmin’Up Concert is een drieluik met uiteenlopende muziekstijlen. Om te beginnen verwelkomt Paradox meervoudig Grammy-winnaar Shaun Martin, die met zijn meesterlijke toetsenwerk de sterren van de hemel speelt. De jazzmuzikant werkte samen met onder andere Chaka Khan, Erykah Badu en The Weeknd en zijn soloalbums werden goed ontvangen.

Deltabluesmuzikant Big Bo haalt zijn inspiratie uit Muddy Waters en Robert Johnson. Hij speelde honderden shows in binnen- en buitenland en zijn debuutalbum Traveling Riverside won in 2015 de prijs voor het beste bluesalbum van Nederland. De ‘one-man-band’ geeft een authentieke show met zijn bijzondere cigarbox gitaar.

Drukke riffgedreven groove muziek, dat is Private Time Machine, dat op zal treden met een XS-versie van de band. Tijdens dit Warmin’Up Concert wordt het album The Crown & Lobster Trilogy Part I gespeeld. Verwacht funky en soulvolle elektrische jazz die is geïnspireerd op muziek van The Meters en Khruangbin.

Foto's van Big Bo, Private Time Machine, Shaun Martin

Foto Big Bo te Paaspop Schijndel 2018 - Zaterdag Foto Big Bo te Paaspop Schijndel 2018 - Zaterdag
 
Bekijk alle 2 foto's van Big Bo

Gerelateerd nieuws