concert: JAEL invites Juls & Mansur Brown in Melkweg op DONDERDAG 09 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (JAEL invites Juls & Mansur Brown in Melkweg) verplaatst naar donderdag 19 mei 2022.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
09 DEC
JAEL INVITES JULS & MANSUR BROWN Max, 19:30 uur Melkweg, Amsterdam
2021
Toegang € 25,90

EXTRA INFORMATIE

Een live showcase van smooth vibes en soulvolle elektronica gecureerd door JAEL. Met de release van zijn soloalbum ‘Half As Much’ heeft de 27-jarige Molukse dj, producer en zanger zijn talent als multi-instrumentalist meer dan bewezen. Na de indrukwekkende show met live-band in Paradiso Noord, nodigt JAEL nu zijn grote favorieten uit.
Op de bill pronken jazztalent en gitarist Mansur Brown uit Oost-Londen en de Brits-Ghanese dj en producer JULS. Beide acts hebben dit jaar net als JAEL een nieuw album uitgebracht. Brown's Heiwa is een persoonlijke soundtrack, vol meeslepende beats en magische soundscapes. Juls' langverwachte debuut, Sounds Of My World, is uplifting en staat vol verleidende ritmes, collabs met afro-artiesten een featuring van JAEL. De support is in handen van Kinnari.