concert: Froukje in Trix op ZATERDAG 23 APRIL 2022

  • Froukje
    Popronde Preparty - 12/9 - Doornroosje
    © Kaylyn Bourne
  • Froukje
    Popronde Preparty - 12/9 - Doornroosje
    © Kaylyn Bourne
ZA.
23 APR
FROUKJE 20:00 uur Trix, Antwerpen
2022
Hoofdprogramma Froukje

EXTRA INFORMATIE

Froukje is nog maar 18 jaar als ze zich begin 2020 met haar single ‘Groter dan Ik’ in een klap profileert als een van de nieuwe beloften van de Nederlandse alternatieve pop. De single biedt haar dansbare en zelfgeschreven perspectief op de huidige klimaatcrisis (“Happy new year / de wereld staat in de fik / en ik zou het willen blussen, maar het vuur is groter dan ik”), gaat viraal en brengt haar op de radar van media als DWDD.

Het is het begin van een stormachtige carriere. Na een uitverkochte clubtour in 2021 gaat Froukje in 2022 alle grote zalen van het land langs.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Trix in Antwerpen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Froukje in Trix plaatsvindt.

Foto's van Froukje

Foto Froukje te Froukje - 27/06 - Podium Victorie Foto Froukje te Back to Live Fieldlab festival pop Foto Froukje te Popronde Preparty - 12/9 - Doornroosje Foto Froukje te Froukje - 27/06 - Podium Victorie Foto Froukje te Popronde Eindfeest 2020 Foto Froukje te Froukje - 27/06 - Podium Victorie
 
Bekijk alle 27 foto's van Froukje

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws