concert: Kelly Lee Owens in Botanique op WOENSDAG 08 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Kelly Lee Owens
    Lowlands 2022 - zondag
    © Irwan Notosoetarso


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Kelly Lee Owens in Botanique) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
08 DEC
KELLY LEE OWENS Orangerie, 20:00 uur Botanique, Brussel
2021
Hoofdprogramma Kelly Lee Owens

EXTRA INFORMATIE

De Welshe Kelly Lee Owens is een van de leading ladies in de electronica-scene. Nadat ze in 2013 al te horen was op goede vriend Daniel Avery zijn meesterwerk 'Drone logic', maakte de muzikant pas echt furore met haar debuutalbum in 2017. Daarop leerden we haar indrukwekkende sound kennen: koel (maar kleurrijk), hypnotiserend (maar niet zweverig) en flirtend met genres als synth-pop, r&b en art-pop. Na een samenwerking met Jenny Hval, schoven de grote namen de afgelopen jaren aan voor haar talent. Owens bracht een ep'tje uit met Jon Hopkins, werd door Björk gevraagd voor een remix en strikte John Cale voor een feature op haar nieuwe plaat. Die laatste worp, 'Inner song', verscheen in 2020, en werd "near flawless" genoemd door Loud and Quiet en "mesmerizing" door Crack.

Foto's van Kelly Lee Owens

Foto Kelly Lee Owens te Lowlands 2022 - zondag Foto Kelly Lee Owens te Lowlands 2022 - zondag Foto Kelly Lee Owens te Lowlands 2022 - zondag Foto Kelly Lee Owens te Lowlands 2022 - zondag
 
Bekijk alle 4 foto's van Kelly Lee Owens

Gerelateerde festivals