concert: Blank Banshee / Zer0 れい in Botanique op DONDERDAG 02 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Blank Banshee / Zer0 れい in Botanique) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
02 DEC
BLANK BANSHEE / ZER0 れい Rotonde, 20:00 uur Botanique, Brussel
2021
Hoofdprogramma Blank Banshee Zer0 れい

EXTRA INFORMATIE

Je hoeft geen muzieknerd meer te zijn om Blank Banshee te kennen. Nadat de Canadese producer het afgelopen decennium vooral faam vergaarde binnen de vaporwavescene, werd zijn nummer 'Teen pregnancy' in 2016 de sound van Simpsonwave en ging het in 2020 andermaal viraal op TikTok. Patrick Driscoll (de man achter het masker) blijft ondertussen low key verder albums releasen, zoals het recente 'Gaia'. Daarop experimenteert de pionier verder aan het fringes van de vaporwave.

Zer0 れい (spreek je uit als zero rei) is de naam van de Belgische visuele artiest en experimentele muzikant Sebastien Dessauvage. Zijn muziek valt ergens tussen ambient, new-age, dungeon synth en elevator muzak. De producer maakt deel uit van de derde vaporwave-golf en mixt zijn invloeden als gewezen DIY punker met geluiden uit hedendaagse underground electronica.