concert: WC Experience in Mezz op ZATERDAG 08 JANUARI 2022

ZA.
08 JAN
WC EXPERIENCE Jupiler Zaal, 20:30 uur Mezz, Breda
2022
Hoofdprogramma WC Experience
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets WC Experience in Mezz
Tickets WC Experience:
za 08 jan
Mezz, Breda
€ 16,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Een begrip in Brabant en bij vele feesttenten en festivals een graag geziene gast om de boel op zijn kop te zetten. We hebben het hier natuurlijk over de WC Experience! De mannen gaan al een kwart eeuw als een raket en doen qua muziek lekker waar ze zelf zin in hebben. Nummers van internationale allure voorzien van ’n Brabantse onzintekst? Check! Eigen nummers met ’n hoog rockgehalte, polka’s en inhakers? Yes sir! Niks is voor de feestband te dol.

WC Experience staat voor feest, groot feest. Ze voelen zich nergens te groot voor. Van kleine optreden in cafés en zaaltjes tot grote festivals of compleet eigen producties. Zolang groot, klein, dik, dun, jong en oud een feest kunnen bouwen zijn ze helemaal happy. Met zo’ n 17 albums op hun erelijst, waarvan de laatste (genaamd ‘Welluk?!’) dit jaar uitkwam, staan ze te popelen om hun nieuwe werk aan je te laten horen wanneer ze op het podium staan.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Mezz in Breda? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat WC Experience in Mezz plaatsvindt.

Gerelateerde festivals