concert: 80's Verantwoord in Mezz op ZATERDAG 11 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (80's Verantwoord in Mezz) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
11 DEC
80'S VERANTWOORD Jupiler Zaal, 22:00 uur Mezz, Breda
2021
Hoofdprogramma 80's Verantwoord

EXTRA INFORMATIE

Herontdekt dé credible knallers van de jaren ’80 bij 80’s Verantwoord! The Cure, Talking Heads, George Michael en David Bowie zijn terug op de dansvloer in Breda!

De DJ’s zoeken de grens op tussen topplaten, corny hits en lang vergeten underground classics waarop de beste ‘80s dansmoves uit de kast mogen, Doe Maar. En wat zijn de jaren ’80 zonder de Atari en Nintendo? Precies, zoals Bon Jovi zonder lokken: een kale boel, dus neemt 80’s Verantwoord ze beide mee om mee te spelen.

Dompel je onder in het beste van de jaren ’80 terwijl VJ’s Clipsync, Switchdoctor of DirtyBrown de bekendste clips, iconische fragmenten en memorabele videos serveren. En is je favoriete plaat nog niet gedraaid? Vraag ‘m aan bij de bliksemse verzoekenzuil!

Let’s dance!

Minimum leeftijd voor toegang is 18 jaar.

Gerelateerde concerten