concert: Go_A in Duycker op WOENSDAG 08 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Go_A
    Go_A - 05/12 - Paradiso
    © Kaylee Verschure
  • Go_A
    Go_A - 05/12 - Paradiso
    © Kaylee Verschure


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Go_A in Duycker) verplaatst naar vrijdag 27 mei 2022.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
08 DEC
GO_A Grote Zaal, 20:30 uur Duycker, Hoofddorp
2021
Hoofdprogramma Go_A

EXTRA INFORMATIE

Go_A is dé band die traditionele folk mixt met elektronische beats! De naam van de band bestaat uit 'Go' als 'beweging' en 'A' als de oude Griekse letter 'alpha'. Een verwijzing naar de culturele roots van deze band.

De band vertegenwoordigden Oekraïne afgelopen jaar op het Eurovisie Songfestival. Hier eindigden ze op de vijfde plaats in de finale met hun lied ‘SHUM’. Het nummer werd een wereldwijde trend op Spotify en bereikte de top van de meeste Europese hitlijsten. De band vertelt dat SHUM over de lente gaat. “Het is de geest van het bos waar onze grootouders in geloofden. Onze grootouders geloofden dat ze een specifiek lied moesten zingen en een specifieke dans moesten doen om de lente op te roepen.” (bron: NPOradio2)

Verwacht een energiek concert! Zangeres Kateryna Pavlenko en de muzikanten Taras Shevchenko (toetsen/percussie), Ivan Hryhoriak (gitaar) en Ihor Didenchuk (multi-instrumentalist) die traditionele Oekraïense instrumenten als sopilka, frilka, floyara, telynka, trembita en drymba bespeelt zullen je omver blazen.

Foto's van Go_A

Foto Go_A te Go_A - 08/09 - Duycker Foto Go_A te Pinkpop 2023 - Zaterdag Foto Go_A te Go_A - 05/12 - Paradiso Foto Go_A te Go_A - 08/09 - Duycker Foto Go_A te Pinkpop 2023 - Zaterdag Foto Go_A te Bevrijdingsfestival Groningen 2022
 
Bekijk alle 34 foto's van Go_A

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws