concert: Henry Rollins in 013 op ZONDAG 06 FEBRUARI 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Henry Rollins
    Henry Rollins - 28/11 - TivoliVredenburg
    © Bianca Berger
  • Henry Rollins
    Henry Rollins - 28/11 - TivoliVredenburg
    © Bianca Berger


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Henry Rollins in 013) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZO.
06 FEB
HENRY ROLLINS Main, 20:00 uur 013, Tilburg
2022
Hoofdprogramma Henry Rollins

EXTRA INFORMATIE

Henry Rollins omschrijven, is proberen om zoveel mogelijk titels in één zin te proppen. De man is simpelweg te veel om op te noemen: zanger, woordkunstenaar, provocateur, humorist, spoken word-artiest, acteur, punkicoon, schrijver, dj, presentator, inspirator. Het enthousiasme en engagement van de Amerikaan zijn ontembaar. Als er één woord is, om Henry Rollins te doorgronden, dan is het misschien wel ‘workaholic’.

Als frontman van Rollins Band en Black Flag, maar evengoed in zijn vrije tijd en als spoken word-kunstenaar, reist Rollins de wereld rond om ideeën en inspiratie op te doen.

Foto's van Henry Rollins

Foto Henry Rollins te Henry Rollins - 28/11 - TivoliVredenburg Foto Henry Rollins te Henry Rollins - 28/11 - TivoliVredenburg Foto Henry Rollins te Henry Rollins - 28/11 - TivoliVredenburg Foto Henry Rollins te Henry Rollins - 28/11 - TivoliVredenburg Foto Henry Rollins te Henry Rollins - 28/11 - TivoliVredenburg Foto Henry Rollins te Pukkelpop 2010
 
Bekijk alle 14 foto's van Henry Rollins

Gerelateerd nieuws