concert: Go_A in Mezz op DONDERDAG 26 MEI 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Go_A
    Go_A - 05/12 - Paradiso
    © Kaylee Verschure
  • Go_A
    Go_A - 05/12 - Paradiso
    © Kaylee Verschure


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Go_A in Mezz) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

DO.
26 MEI
GO_A Jupiler Zaal, 20:30 uur Mezz, Breda
2022
Hoofdprogramma Go_A

EXTRA INFORMATIE

Afgelopen jaar gooide Go_A hoge ogen tijdens het Eurovisie Songfestival met hun moderne interpretatie van het Oekraïense folklore verpakt in elektronisch geluid. ‘Shum’ werd een wereldwijde hit en is het eerste Oekraïense nummer ooit dat de Billboard top 200 bereikte.

Toen in 2012 producer Taras Shevchenko en zangeres Kateryna Pavlenko samen een aantal nummers opnamen, realiseerden ze zich dat de Oekraïense folklore en elektronische muziek een perfecte match zijn, waarbij energie en emoties worden gecombineerd tot een boeiende mix. Ondertussen is de band ook in het aantal leden uitgebreid. Op dit moment is de band live te zien in Oekraïne en Europa en werken ze in de studio aan hun aanstaande release.

Foto's van Go_A

Foto Go_A te Pinkpop 2023 - Zaterdag Foto Go_A te Bevrijdingsfestival Groningen 2022 Foto Go_A te Go_A - 08/09 - Duycker Foto Go_A te Go_A - 08/09 - Duycker Foto Go_A te The Life I Live 2022 Foto Go_A te Go_A - 05/12 - Paradiso
 
Bekijk alle 34 foto's van Go_A

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest