concert: Slow Crush / The Guru Guru in Botanique op WOENSDAG 20 OKTOBER 2021

  • Slow Crush
    Left of the Dial 2018
    © Anja de Bruijn
WO.
20 OKT
SLOW CRUSH / THE GURU GURU Rotonde, 20:00 uur Botanique, Brussel
2021
Hoofdprogramma Slow Crush The Guru Guru

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 20 oktober 2021.
Dat is 913 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Slow Crush geldt als één een van de meest toonaangevende bands binnen de hedendaagse shoegazerevival. Toch is hun sound gelaagder dan dat. Jelle ‘Harde’ Ronsmans, Jeroen Jullet en Frederik Meeuwis combineren invloeden uit de grunge, noisepop en postrock om een intense wall of sound op te bouwen, gevoegd door de dromerige stem van Isa Holliday. De band houdt ervan om met contrasten te spelen en liet hiervoor zelfs een eigen effectenpedaal ontwikkelen. Het resultaat is een uniek geluid dat hen meteen een stevige reputatie in binnen- en buitenland opleverde.

De Guru Guru houdt zich sinds 2012 bezig met het maken van geschifte rock en combineert koortsachtig hoekige gitaren met eigenzinnige ritmes en polyritmiek, allemaal aangevuld met een grillige en onevenwichtige stem. Beïnvloed door METZ, Pere Ubu en The Jesus Lizard, creëren The Guru Guru hun eigen indie-math-noise-regels en komen ze hun nieuwe dubbel-ep presenteren die afgelopen juni is uitgebracht.

Foto's van Slow Crush, The Guru Guru

Foto Slow Crush te Left of the Dial 2018 Foto Slow Crush te Left of the Dial 2018 Foto Slow Crush te Left of the Dial 2018 Foto Slow Crush te Left of the Dial 2018
 
Bekijk alle 4 foto's van Slow Crush

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws