concert: Auðn in Doornroosje op ZATERDAG 24 SEPTEMBER 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Auðn
    The Great Old Ones - 11/11 - Baroeg
    © Jasper van Vugt
  • Auðn
    Eindhoven Metal Meeting 2017


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Auðn in Doornroosje) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZA.
24 SEP
AUÐN Paarse Zaal, 19:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2022
Hoofdprogramma Auðn

EXTRA INFORMATIE

IJsland is de perfecte voedingsbodem dus voor allerlei vormen van black metal. Auðn bijvoorbeeld, dat werd opgericht in 2010 en tien jaar later album nummer drie uitbrengt. Auðn brengt verhalen over ellende, haat en het uitzichtloze bestaan van de stervende mensheid, en dat tegen een achtergrond van de meedogenloze IJslandse natuurpracht. De bandnaam betekent letterlijk “desolaat”, en dat is ook precies het gevoel dat wordt overgebracht. De nummers zijn deprimerend, ijskoud en pikzwart. Een combinatie van lang uitgesponnen melodieën, eindeloos herhaalde riffs, rustige, akoestische gitaarsolo’s en een ijselijke schreeuw die het bloed in je aderen doet stollen. Hun nieuwe album ‘Vökudraumsins Fangi’ is een klein meesterwerk.

Een verplichte avond voor liefhebbers van Watain, Gorgoroth, Mgła en Emperor!

Foto's van Auðn

Foto Auðn te Eindhoven Metal Meeting 2017 Foto Auðn te The Great Old Ones - 11/11 - Baroeg Foto Auðn te The Great Old Ones - 11/11 - Baroeg Foto Auðn te Eindhoven Metal Meeting 2017 Foto Auðn te The Great Old Ones - 11/11 - Baroeg Foto Auðn te Eindhoven Metal Meeting 2017
 
Bekijk alle 8 foto's van Auðn