concert: Ir Sais in Annabel op DONDERDAG 18 NOVEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Ir Sais in Annabel) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
18 NOV
IR SAIS 20:00 uur Annabel, Rotterdam
2021
Hoofdprogramma Ir-Sais

EXTRA INFORMATIE

Irgwin Placido Sluis, beter bekend onder zijn artiestennaam Ir Sais, is een producer en songwriter met roots in Bonaire en de Dominicaanse Republiek. Op 11-jarige leeftijd leerde hij zichzelf drummen op een drumstel dat hij zelf van oude blikjes had gemaakt. Als autodidact muzikant is hij nooit naar een muziekschool gegaan, maar wist toch in korte tijd meerdere instrumenten te beheersen.

Nadat hij in 2009 naar Nederland verhuisde en het nummer ‘Schatje zeg maar’ uitbracht, ging het razendsnel met zijn succes. Meerdere albums volgden, allemaal uitgebracht op zijn eigen label ‘Placido’. In 2018 ging zijn hitsong ‘Dream Girl’ viraal op TikTok. Het nummer werd uitgeroepen tot beste Latijns-Amerikaanse lied van de zomer van 2020. Sindsdien heeft hij samengewerkt met grote namen als Sean Paul, Afro B en ChocQuibTown en weet hij het Papiamentu op internationaal niveau te laten weerklinken.

Gerelateerd nieuws