concert: De Jeugd Van Tegenwoordig in Effenaar op ZONDAG 28 NOVEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • De Jeugd Van Tegenwoordig
    Vestrock 2013
    © Erik Knevelbaard
  • De Jeugd Van Tegenwoordig
    Club LLow 2011
    © Eleni Hoefsloot


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (De Jeugd Van Tegenwoordig in Effenaar) verplaatst naar vrijdag 06 mei 2022.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
28 NOV
DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG Grote zaal, 20:00 uur Effenaar, Eindhoven
2021
Hoofdprogramma De Jeugd Van Tegenwoordig

EXTRA INFORMATIE

Veertien jaar geleden ontketende De Jeugd Van Tegenwoordig een revolutie met ‘Watskeburt?!’. De daaropvolgende jaren bracht de band zeven albums uit en scoorde talloze hits als ‘Sterrenstof’, ‘Get Spanish’, ‘Hollereer’, ‘De Formule’ en recent ‘Ik Kwam Haar Tegen In De Moshpit’. Ze stonden als headliner op het affiche van alle grote festivals en verkochten AFAS Live meerdere malen uit.

Foto's van De Jeugd Van Tegenwoordig

Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te De Jeugd Van Tegenwoordig - 03/10 - Paard Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te De Jeugd van Tegenwoordig - Larger Than Live 11/07 - Ziggo Dome Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Appelpop 2016 Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te De Jeugd Van Tegenwoordig - 01/04 - Hedon Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te De Jeugd Van Tegenwoordig - 20/11 - TivoliVredenburg Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Suikerrock 2014
 
Bekijk alle 280 foto's van De Jeugd Van Tegenwoordig

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws