event: Crystal Dream in DRU-Cultuurfabriek op ZATERDAG 18 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Crystal Dream in DRU-Cultuurfabriek) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
18 DEC
CRYSTAL DREAM 20:00 uur DRU-Cultuurfabriek, Ulft
2021
Toegang 17,50

EXTRA INFORMATIE

Zaterdag 18 december ’21 keert Crystal Dream terug naar het poppodium op het DRU Industriepark in Ulft voor de nieuwe U2 Experience.

Soundscapes, beats, analoge synths, akoestische klanken en rockende gitaren verpakt in een dynamische show met de grootste hits van de populaire Ierse rockband U2.

Een nieuwe benadering van het fenomeen tribute uitgevoerd door het pop rock duo Crystal Dream in een op maat gemaakte productie. Een unieke show die zowel muzikaal als met interactie hoog scoort en zorgt voor een energieke live-ervaring.

Een muzikaal eerbetoon waarbij de herkenbare U2-sound en het gevoel met passie wordt weergeven. De band doet dit zonder daarbij het respect voor de Ierse band uit het oog te verliezen, blijft dicht bij zichzelf en zet daarmee een unieke show neer.

Crystal Dream U2 Experience is een ervaring die je niet mag missen en een absolute must voor elke muziekliefhebber.