event: DeWolff in DRU-Cultuurfabriek op VRIJDAG 03 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (DeWolff in DRU-Cultuurfabriek) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
03 DEC
DEWOLFF 20:00 uur DRU-Cultuurfabriek, Ulft
2021
Toegang 25,00

EXTRA INFORMATIE

DeWolff bracht reeds 8 studio albums, 2 live albums, 2 EP’s, een live album met het Metropole Orkest (live @ Koninklijk Theater Carré) en een live DVD uit, wonnen in 2019 een Edison voor ‘Best Rock’, in 2020 een Buma Award voor ‘Live Like You’ en namen ook al ooit een album op in het diepe zuiden van de VS met Black Keys-producer en Grammy winnaar Mark Neill. Daarnaast hebben ze ook hun eigen volledig analoge Electrosaurus studio, waar ze al meerdere veelgeprezen albums (ook voor anderen) hebben opgenomen en geproduceerd. Inmiddels is deze studio op zichzelf een hoeksteen geworden in het nieuwe hoofdstuk van de Nederlandse roots-rock geschiedenis. En dit alles terwijl de heren zelf pas in hun twintiger jaren zijn. Robin Piso en de broers Luka en Pablo van de Poel zijn enkele van de meest gedreven, energieke en virtuoze muzikanten die je ooit zult tegen kom