concert: Annelie in TivoliVredenburg op ZATERDAG 11 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Annelie
    Festival Stille Nacht 2018 Rotterdam
    © Parcifal Werkman


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Annelie in TivoliVredenburg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
11 DEC
ANNELIE Hertz, 20:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2021
Hoofdprogramma Annelie

EXTRA INFORMATIE

De Nederlandse neoklassieke pianiste Annelie studeerde af aan de Rockacademie in Tilburg en verleende haar muzikale (en vocale) diensten al aan artiesten als Eefje de Visser en Jacqueline Govaert (Krezip). De muziek die ze onder haar eigen naam uitbrengt, verschilt diametraal van de drukke wereld van de pop. Meditatieve pianomelodieën zijn het, deels geïmproviseerd, in een stijl waarin ook Joep Beving, Einaudi en Nils Frahm zich begeven.

Foto's van Annelie

Foto Annelie te Festival Stille Nacht 2018 Rotterdam
 
Bekijk alle 1 foto's van Annelie

Gerelateerd nieuws