concert: Rich The Kid in Melkweg op MAANDAG 06 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Rich The Kid
    WOO HAH! 2019
    © Erik Luyten
  • Rich The Kid
    WOO HAH! 2019
    © Erik Luyten


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Rich The Kid in Melkweg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


MA.
06 DEC
RICH THE KID Max, 19:30 uur Melkweg, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma Rich The Kid

EXTRA INFORMATIE

Rich the Kid komt naar Amsterdam! Rick the Kid, oftewel Dimitri Roger, was een van de eersten actief in de lifechanging trap scene in Atlanta. Hij verhuisde op jonge leeftijd van Queens, New York City naar Atlanta, wat naar eigen zeggen zijn muzieksmaak enorm heeft verbreed. Na zijn eerste mixtape werkte hij al samen met Atlanta´s finest Migos en volgde dat al snel op met namen als Young Thug, French Montana en Kodak Black en hits als ´Keep It 100´ ft. Fetty Wap, ´New Freezer´ ft. Kendrick Lamar en ´Plug Walk´ In 2018 kwam zijn debuutalbum ´The World Is Yours´ uit, die op nummer 2 in de Billboard 200 hitlijst terechtkwam. Ondertussen heeft hij zijn derde studioalbum met gastbijdrages van o.a. Nicki Minaj en Post Malone vorig jaar uitgebracht én heeft hij het jaar afgesloten met een mixtape in samenwerking met Young Boy Never Broke Again. Op 6 december in on Max! Think fast!

Foto's van Rich The Kid

Foto Rich The Kid te WOO HAH! 2019 Foto Rich The Kid te WOO HAH! 2019 Foto Rich The Kid te WOO HAH! 2019 Foto Rich The Kid te WOO HAH! 2019 Foto Rich The Kid te WOO HAH! 2019
 
Bekijk alle 5 foto's van Rich The Kid